Lærlingene hos Nilsson AS i Bodø

Per dags dato har rørleggerfirmaet i Bodø følgende lærlinger: Fra venstre øverst, Gerensa Okbaski, Samir Kazemi, Johan K. Nilsen. Fra venstre nede, Sebastian Møller Antonsen, Thomas Lubinski, Tommy Rafelsen, og til slutt Vegar Gregersen helt til høyre.

Lærlingeansvarlig hos rørgiganten Nilsson, Ørjan Edvardsen, bruker mye tid på firmaets lærlinger. Hos Nilsson har de skreddersydde opplegg for lærlingene og Edvardsen vet er viktig å ta vare på lærlingene.

Per dags dato har rørleggerfirmaet i Bodø følgende lærlinger:
Gerensa Okbaski, Samir Kazemi, Johan K. Nilsen, Sebastian Møller Antonsen, Thomas Lubinski, Tommy Rafelsen, og Vegar Gregersen.

Nilsson har fostret svært mange dyktige rørleggere opp igjennom årene, og firmaet er et populært sted for lærlingene.

– Vi mottar søknader fra mange kommuner i Nordland, og rundt 80 prosent av de som kommer inn her fortsetter. Men vi stiller krav til dem. Og det må vi også gjøre. Men det er også de som ikke kommer med videre.

– Vi er hele tiden på jakt etter rørleggere og prosjektledere. Men det er ikke så enkelt å få tak i flinke folk, sier Ørjan Edvardsen.

DEL