-NM-vinner Waage er faglig sterk og har konkurranseinstinkt

Daglig leder hos Chr. M. Vestrheim, Thomas Jørs.

Daglig leder hos Chr. Vestrheim AS i Bergen, Thomas Jørs er sammen med andre ansatte i bedriften stolte over at Sander H. Waage har blitt Norgesmester i rørleggerfaget. I følge Jørs, er Waage er faglig sterk og et utpreget konkurransemenneske.

Sander har alltid god flyt i arbeidet, han er generelt faglig sterk og han har et skikkelig konkurranseinstinkt, sier daglig leder Tomas Jørs da www.vvsforum.no ber ham om en kommentar til NM-tittelen som Waage nylig sikret seg i Vestlandshallen.

I tillegg hadde Sander forberedt seg godt til mesterskapet, legger Jørs til.

Positiv person
Sander W. Waage har alltid vært faglig interessert og da han i tillegg er en positiv person, så medfører det at årets NM- vinner i rørleggerfaget blir dratt med på en del spennende oppdrag som bedriften får. Waage får altså mange faglige utfordringer.

-Det å vinne NM på hjemmebane må ha vært stort for hele bedriften og alle ansatte?
-Det var stor jubel i bedriften, for dette setter vi alle veldig høyt. I fjor fikk vår lærling Vebjørn Ones sølv i NM, så de at vi nå tok førsteplassen gjør oss meget stolte og tilfredse.
22 lærlinger

-Apropos lærlinger: Hva gjør Chr. Vestrheim AS i forhold til lærlinger og hvor mange har dere i 2016?
-Vi har for øyeblikket 24 lærlinger og vi kjører et eget opplegg for alle lærlingene i bedriften. Dette består av faglig kursing satt i system av vår egen opplæringsansvarlig, Roar Hermansen. I forkant av prøven har Sander H. Waage også benyttet en del tid på trening på de områdene han har følt at han trengte det, sier Jørs.

Daglig leder Thomas Jørs understreker, at det viktigste for å bli en god rørlegger, er at lærlingene får jobbe sammen med dyktige svenner, som liker å lære opp lærlinger. Chr. Vestrheim AS er heldige og har svært mange som tar dette viktige ansvaret med stor glede.

Utdanningsbedrift
-Vi definerer oss som en utdanningsbedrift og vi har meget god kontakt med både skoler og opplæringskontoret. Bedriften er også aktiv i forhold til å ta inn skolelever som trenger utplasseringsplass.

-Hva med rekrutteringen til rørleggerfaget i regionen?
-Rekrutteringen til vårt fag vil jeg si er god. Ikke minst skyldes dette det arbeidet som Opplæringskontoret vårt legger ned i hele regionen lokalt. I tillegg kommer det arbeidet som Rørentreprenørene Norge gjør for å profilere bransjen overfor ungdommen, sier en strålende fornøyd Thomas Jørs.

DEL